Składniki:
pierś z kurczaka | 1 kg |
ogórki | 3 szt. |
ser ementaler | 6 plastrów |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
olej | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
pierś z kurczaka | 1 kg |
ogórki | 3 szt. |
ser ementaler | 6 plastrów |
Musztarda francuska Prymat | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
olej | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: