Sposób przygotowania

Grzyby suszone moczymy w wodzie. W rondelku zagotowujemy bulion drobiowy, dodajemy grzyby wraz z wodą, kostkę rosołową i gotujemy na małym ogniu 45-60 min. Zagęszczamy mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam sos grzybowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam grzybowe sosy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    fantastyczny do pyz ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !