Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy porcję rosołową i gotujemy ok 1h na bardzo małym ogniu. Po tym czasie dodajemy warzywa i gotujemy kolejną godzinę. Na koniec wrzucamy kostki, estragon, liść, ziele angielskie, chili i gotujemy kolejną 1h. Na koniec przelewamy wszystko przez sito uzyskując czysty rosół. Podawać z makaronem nitki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Smaczny alternatywny rosół ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    spróbuję takiego rosołu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !