Sposób przygotowania

Ziemniaki umyj, ugotuj w mundurkach, ostudź. Z każdego wytnij cząstkę, obierz ją i posiekaj.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, zdejmij skorupki, posiekaj.
Obraną cebulkę i ogórek pokrój w drobną kostkę. Szczypiorek opłucz, osusz, posiekaj.
Wymieszaj posiekany ziemniak, jajko, cebulę, ogórek i szczypiorek. Połącz z majonezem, dopraw do smaku solą i pieprzem. Pastę nakładaj w wycięcia ziemniaków.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczne, należy się +
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !