Przepis i sposób przygotowania na: Sernik kokosowy
Białka ubić na sztywno, dodać 6 łyżeczek cukru i 10 dkg wiórek kokosowych, wymieszać i wlać na ser.
Piec ok. 1 godz. w temp. 180.
Smaczenego!
mąki | 2 szkl. |
margaryny | 1/2 kostki |
cukru | 1/2 szkl. |
mleko | 4 łyżki |
proszku do pieczenia | 2 tyżecz. |
cukier waniliowy | 1 |
żółtko jajek | 2 |
sera zmielonego | 1/2 kg |
proszku do pieczenia | 1/2 łyżecz. |
mleko | 1/2 l |
mąki tortowej | 2 łyżki |
żółtko jajek | 4 |
cukru | 1/2 szkl. |
margaryny | 1/2 kostki |
wiórki kokosowe | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: