Sposób przygotowania

Kiełbasę i boczek kroimy, podsmażamy na patelni. Cebulę obieramy i kroimy w półplastry, dokładamy do wędlin, chwilę smażymy i zalewamy kilkoma łyżkami wody, żeby cebula zmiękła i przeszła smakiem wędlin. Czekamy aż woda odparuje i wbijamy jajka, solimy, pieprzymy, można dodać majeranku. Czekamy, aż białko się lekko zetnie i dopiero mieszamy. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bogata i kaloryczna tylko wersja dla mojego męża.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    I dla mojego;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    faktycznie bogata,,
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    U biedaka z wiejską chatą jajecznicę zjesz bogatą.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bogato ,smacznie i kalorycznie ale co tam kalorie,,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienita
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo lubimy taką wersję robię podobnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !