Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z pudrem i żółtkami. Do tego dodać resztę składników a na końcu ubita pianę z białek. Wlać do formy i piec ok. 50 minut. Po upieczeniu zimny przekroić na 3 części.

MASA:
Ubić śmietanę, dodać cukier, śnieżkę (w proszku), potem serki, Na koniec tężejące galaretki truskawkowe.
Dwie pozostałe galaretki odstawić do stężenia całkiem na twardo i pokroić w kostkę. Dać do masy. Delikatnie wymieszać.

Placek przekroić na 3 części, przekładać masą.
Udekorować według uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    śliczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Wygląda wyśmienicie i pewno tak samo smakuje :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ekstraklasa
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    majstersztyk kulinarny
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo ładny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super torcik
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    no no! prawdziwe arcydzieło
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !