Sposób przygotowania

Fasolke myjemy i kroimy na mniejsze kawalki , gotujemy w lekko osolonej wodzie 15 minut . Odcedzamy i wkladamy na 5 minut do bardzo zimnej wody i odcedzamy.Rzodkiewke umyta trzemy na tarceo duzych oczkach.Do salaterki wkladamy fasolke , pokruszony twarog , starta rzodkiewke oraz kielki . Calosc posypujemy posiekanym oregano i mieszamy . Przyprawiamy sola i pieprzem, skrapiamy oliwa . Wstawiamy do lodowki na pol godz .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczna sałatka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Dobry przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam fasolkę szparagową.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !