Sposób przygotowania

Mięso zmielić. Cebulkę pokroić drobno w kostkę, zrumienić na oleju i wsadzić mięso, przesmażyć. Doprawić solą i pieprzem. Mąkę, jajko, oliwę, wodę - zagnieść ciasto , powinno być luźne. Wykrawać z ciasta szklanką krążki układać farsz na środku i lepić pierożki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Podawać z przysmażona cebulką lub opiekać na oleju z obydwu stron. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubie pierogi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !