Składniki:
podgrzybków | 1/2 kg |
cebula biała | 1 |
czosnku | 2 ząbki |
posiekanej natki pietruszki | 1 łyżka |
masła | 4 łyżki |
łodyżek cienkiego szczypiorku | kilka |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
schab | 4 (plastry, 2-3 cm) |
podgrzybków | 1/2 kg |
cebula biała | 1 |
czosnku | 2 ząbki |
posiekanej natki pietruszki | 1 łyżka |
masła | 4 łyżki |
łodyżek cienkiego szczypiorku | kilka |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
schab | 4 (plastry, 2-3 cm) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: