Sposób przygotowania

Rybę po rozmrożeniu osuszyłam, skropiłam sokiem z cytryny i posoliłam. Na oliwie podsmażyłam pokrojone w półplasterki pory, cebulę . Sypnęłam do tego przyprawy do ryb , pieprzu i tymianku.
W naczyniu żaroodpornym ułożyłam kawałki ryby, zalałam podsmażoną zieleniną, dodałam pietruszki i pokrojonego w kostkę ogórka. Wstawiłam do piekarnika na 15 min na 180 C. Po tym czasie wlałam białe wino i wstawiłam na dalsze 15 minut. Ryba była gotowa

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    piękne danie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ta rybka jest wspaniala! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię rybkę w każdej postaci więc wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Bradzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pięknie
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam, już niedaleko do wiosny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    bajeczne kolory
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być przepyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wygląda bosko
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przyszedł czas na taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczna rybka !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !