Składniki:
ryż | 3 SZKLANKI |
cebula | 4 SZTUKI |
kiełbasa | 30 DAG |
groszek | 1 PUSZKA |
papryka czerwona | 1/2 SZTUKI |
sól | |
pieprz | |
olej | |
papryka zielona | PO 1/2 SZTUKI |
papryka żółta | PO 1/2 SZTUKI |
papryka czerwona | PO 1/2 SZTUKI |
ryż | 3 SZKLANKI |
cebula | 4 SZTUKI |
kiełbasa | 30 DAG |
groszek | 1 PUSZKA |
papryka czerwona | 1/2 SZTUKI |
sól | |
pieprz | |
olej | |
papryka zielona | PO 1/2 SZTUKI |
papryka żółta | PO 1/2 SZTUKI |
papryka czerwona | PO 1/2 SZTUKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: