Sposób przygotowania

MASŁO UCIERAMY Z DWOMA ŻÓŁTKAMI, UCIERAJĄ POWOLI DODAJEMY KASZĘ MANNĄ. DO GARNKA WLEWAMY ŚMIETANĘ I ODSTAWIAMY, ABY KASZA SPĘCZNIAŁA, SOLIMY. GOTOWĄ MASĘ DELIKATNIE MIESZAMY Z BIAŁKAMI. POWSTAŁA MASĘ NABIERAMY NAJLEPIEJ DWOMA ŁYŻKAMI, FORMUJĄC ŁEZKI. KŁADZIEMY BEZPOŚREDNIO DO WRZĄCEGO ROSOŁKU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    szkoda ze tak rzadko sie je obecnie robi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajne kluseczki, jak ja dawno nie robiłem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawe jak smaukują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !