Sposób przygotowania

Ryż zalać wodą, posolić i gotować. Szpinak włożyć do garnka, odparować, dodać przeciśnięty czosnek, szczyptę gałki, sól i pieprz do smaku.Nie podawałam ilości szpinaku, ponieważ można go dodać wg swojego uznania.Gdy ryż będzie prawie miękki, przekładamy go do szpinaku i dusimy jeszcze kilka minut razem. Podajemy np.do jajej sadzonych.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Zdrowe, proste i... ładnie podane! Podziwiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo mi sie podoba,fajny pomysł jeszcze takiego nie robiłem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ciekawy pomysł!
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Polecam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Super pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    Kasiu super pomysl!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rzeczywiście pomysł,rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    bardzo lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie probowalam
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    Takiego jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie musze zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !