Sposób przygotowania

Ogórki obrane kroimy w plasterki.Miód miksujemy ze śmietaną i sokiem z cytryny do powstania pianki i polewamy nim ogórki . posypujemy zieleniną. Daktyle kroimy na drobne cząstki i przuozdabiamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie podane,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nawet bardzo ładnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawe:) nigdy bym nie wpadła na taki pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    z daktylami nie jadłam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosty i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !