Sposób przygotowania

Do poszatkowanej kapusty dodajemy pokrojoną cebulkę i koperek, startą marchewkę i jabłko. Przyprawiamy i mieszamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    robię podobną pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    do rybki super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczna i zdrowa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybko,zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    pyszna i zdrowa
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a koperek dodaje pieknego aromatu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię taką surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Prosta, a taka pyszna! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam surówki! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo zdrowa
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    też taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    koteczek22

    uwielbiam kapustę kiszoną:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !