Sposób przygotowania

Flaki obgotować kilka razy zmieniając wodę. Wołowinę gotujemy na rosół, dodajemy obgotowane flaczki, dodajemy kilka kulek ziela angielskiego, kilka listków laurowych, pokrojony czosnek, majeranek i gotujemy pod przykryciem na małym ogniu. Warzywa kroimy w kostkę i dodajemu do flaczkó. Gotujemy co najmniej półtorej godziny. Pod koniec gotowania flaki doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dawno nie jadłem flaczków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !