Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać,pokroić w kostkę i ugotować w 1 litrze wody.Dodać przyprawy i warzywa.
Do miękkich już ziemniaków wlać kwas z kapusty możemy też dodać odrobinę kapusty kiszonej.
Słoninę stopić wyjąć skwarki a z tłuszczu i mąki przygotować zasmażkę,podprawić zupą i zagotować.
Przed podaniem dodać skwareczki do zupy.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    intrygująca nazwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A, no tak:) powinnam napisać Zarzucajka podlaska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna, muszę spróbować !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa zupa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajna nazwa
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Już się nie mogę doczekać kiedy sobie pozarzycam....hihi..
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Świetna nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna nazwa,smaczny obiadek !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Nazwa super,a zupę muszę spróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajna nazwa ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !