Sposób przygotowania

Jogurt mieszamy z przyprawami. Pierś myjemu, osuszamy, i kroimy na mniejsze, cienkie kawałki. Zanurzamy w jogurcie, odstawiamy na noc do lodówki.
Na nastepny dzień, kawałki kurczaka wraz z jogurtem obtaczamy w mące i smażymy na oleju, na złoty kolor. Wykładamy na ręczniki papierowe.
Podajemy z sosami (np.tureckim, tysiąca, ostrym...kto co lubi:)
Bardzo soczyste i miękkie kotleciki.
Z przepisu wychodzi ok 100 kotlecików.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    zachęcam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda świetnie, na pewno wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pychotka! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !