Sposób przygotowania

Agrest obieramy , napełniamy nim słoiki do 3\\4 ich objętości. Do garnka wlewamy wodę dodając cukry i gotujemy do rozpuszczenia się . Gorącym napełniamy słoiki do pełna.Zakręcić i pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    lubię kompot agrestowy,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !