Składniki:
pory | 50dag |
cebula | 1 |
olej | 2łyżki |
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 20dag |
sól | |
pieprz | |
mąka | 2łyżki |
bulion warzywny | 1 litr |
serek topiony | 20dag |
śmietana | 8 dag 30 % |
pory | 50dag |
cebula | 1 |
olej | 2łyżki |
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 20dag |
sól | |
pieprz | |
mąka | 2łyżki |
bulion warzywny | 1 litr |
serek topiony | 20dag |
śmietana | 8 dag 30 % |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: