Sposób przygotowania

jajka kurze i przepiórcze gotujemy na twardo
w miedzy czasie do miseczki dajemy majonez dodajemy troszkę pieprzu oraz drobno posiekany ogórek kiszony wszystko mieszamy
jajka kurze kroimy na ćwiartki układamy na półmisku
jaja przepiórcze kładziemy w całości po drugiej stronie przez środek kładziemy wczeasniej przygotowany sos
dla dekoracji na jajka przepiórcze sypiemy troszke czerwonej papryki natomiast na jaka kurze dajemy majonez i dekorujemy kawiorem oraz świeżym ogórkiem cały półmisek dekorujemy jeszczce kiełkami

półmisek wygląda bardzo ciekawie i elegancko :)

Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    fajnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !