Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier puder. Następnie dodać kisiel wiśniowy. Blaszkę wysmarować tłuszczem i dekoratorem zrobić małe beziki. Piec 2 godziny w temperaturze 100 stopni.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    doskonały pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    super-wiśniowe bezy-jestem ciekawa smaku...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy pomysł z kisielem
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ładny kolor bezików
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny i smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MONIKA62

    ładnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjny przepis do wypróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !