Sposób przygotowania

Filet myję, osuszam papierowym ręcznikiem i kroję na 4 porcje. Cytrynę również myję, parzę wrzątkiem. Połowę kroję na plasterki, z reszty wyciskam sok i skrapiam nim rybę. Następnie opruszam ją solą i pieprzem, wstawiam na godzinę do lodówki. Żółtko mieszam z oliwą, smaruje tym porcję ryby. Kładę na ruszcie grilla, piekę po 5 min. z każdej strony. Podaję przyozdabiając koperkiem i cytryną.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszny ten łosoś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !