Składniki:
jagody | 30 dag |
mąka pszenna | 2 lyzki |
mąka tortowa | 350 g |
cukier | 8 lyzek |
olej | 2 lyzki |
olejek waniliowy | |
proszek do pieczenia | 1 lyzka |
jaja | 2 szt |
mleko | 0.5 litra |
olej do smażenia | |
śmietana 12% | 20 dkg |
cukier puder |
jagody | 30 dag |
mąka pszenna | 2 lyzki |
mąka tortowa | 350 g |
cukier | 8 lyzek |
olej | 2 lyzki |
olejek waniliowy | |
proszek do pieczenia | 1 lyzka |
jaja | 2 szt |
mleko | 0.5 litra |
olej do smażenia | |
śmietana 12% | 20 dkg |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: