Sposób przygotowania

Ryż opłukać i wsypać do wrzącej , osolonej wody, gotować powoli 20min, mieszając od czasu do czasu., wyłożyć na miskę, ostudzić. Do przestudzonego ryżu wbić jajka, dodać podsmażoną cebulę, starty ser, siekany koperek i dobrze wymieszać. Uformować kotlety, obtoczyć w tartej bułce i usmażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Bede musiała spróbować :) brzmi pysznie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !