Sposób przygotowania

Składniki przeznaczone na ciasto,tj.mąkę,margarynę,1jajko,2 żółtka i cukier połączyć, wyrobić.
4 jajka przeznaczone na masę ubić z cukrem pudrem, dodać startą na tarce czekoladę, pokruszone wafle i migdały. Masę wyłożyć na ciasto. Piec około 20 minut w temperaturze 180 °C.
Udekorować lukrem (1 białko ubić z 4 łyżkami cukru pudru i dodać 1 łyżkę kakao). Z rodzynek i migdałów utworzyć kwiatki.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha deser !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !