Sposób przygotowania

Mięso dobrze rozbić. Posolić z dwóch stron. Położyć na to 1,5 plastra sera. Na ser dodać połowę usmażonych pieczarek. Na pieczarki znowu ser. zwinąć w rulon. To samo zrobić z drugim mięsem. Obtoczyć w mace, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Piec na złoty kolor z wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy przepis i pewno smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda apetycznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha i do tego pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    jadłam i była przepyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    muszę spróbować
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda super
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnsto

    smacznie sie zapowiada ! :P

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !