Sposób przygotowania

Fasolę umyć, namoczyć na noc. Następnie gotujemy do miękkości. Boczek pokroić w kostkę i przesmażyć. Kiełbasę obrać z osłonki i pokroić w kostkę. Do fasoli dodać kiełbasę, boczek, przyprawę do fasoli oraz koncentrat pomidorowy . Ewentualnie doprawić solą. Gotujemy jeszcze 15 minut. Na tłuszcz z boczku dodać mąkę, zrobić zasmażkę. Rozprowadzić zasmażkę w fasoli.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    o dawno nie jadłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Lubię fasolkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !