Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywno.Małymi porcjami dosypujemy cukier,nie przerywając ubijania.Na kopiec wlewamy kilka kropel aromatu.
Masę przełozyłam do woreczka cukierniczego i wyciskałam niewielkie kopczyki na blache wyłożoną papierem.
Piekłam w temperaturze 140 stopni około 30 minut,następnie w 120 stopniach około godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ładnie wyglądają i muszą smakować pysznie :)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wyglądają jak ze sklepowej półki, gratulacje :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wyglądają jak ze sklepowej półki, gratulacje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    muszę też wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !