Sposób przygotowania

Mięso myjemy i nacieramy przyprawami i zostawiamy na 12 godz. w lodówce.
Po tym czasie mięso wkładamy w rękaw foliowy i pieczemy w temp. 180-200 st. przez ok 60 min na 1 kg mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie ma to jak swojskie jedzonko. Ona smakuje podobnie do tych wędzonych ? Na chleb się nadaje ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    smak w ogóle nie jest podobny do wędzonych, ale na kanapki się nadaje :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Nieraz specjalnie piekę do chlebka , tylko daję jeszcze sporo cebulki i czosnku.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Karkówka pieczona, majerankiem obłożona, solą doprawiona --- och! jestem zachwycona!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pyszne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    suuper!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mmm pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Takie swojskie mięska są najlepsze;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super !! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !