Sposób przygotowania

Kiełki fasoli Mung, kukurydze i czerwona fasolę odcedzamy z zalewy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę. wszystkie składniki dajemy do miski, mieszamy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam kiełki
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !