Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, posiekać. Rozgrzać masło, dodać cebulę i pieczarki. Dusić do miękkości. Do mięsa mielonego dodać jajka oraz przyprawy, wymieszać dokładnie. Z mięsa na desce do krojenia formujemy prostokąty, posypujemy kukurydzą i nakładamy pieczarki. Zwijamy, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    brzmi pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    muszę spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    pyszne roladki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Smaczne roladki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !