Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z roszponką i fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 2-3 garści
pomidory 2
feta 250 gram
rzepa 1/2
Szczypiorek cienki
oliwa 2-3 łyżeczki
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką i fetą

Roszponkę wrzucić do miski. Obrać pomidory ze skórki i pokoić je w kostkę. Rzodkiewkę, rzepę, szczypior i fetę pokroić na mniejsze kawałki. Wrzucić wszystkie składniki do miski i połączyć oliwą. Posolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak