Sposób przygotowania

Makaron gotuj około 10-15 minut w litrze osolonej wody z dodatkiem oleju. Cebule i czosnek posiekaj na drobne kawałki. Resztę oleju rozgrzej na patelni. Pokrojoną cebule i czosnek zeszklij tak, aby nabrały ładnego, złocistego koloru. Pokrój szynkę na wąskie paseczki długości 2-3 cm, potem dorzuć je na patelnię i smaż około 10 minut. Kiedy makaron będzie już gotowy, dodaj go do reszty składników. Na końcu dodaj 2 łyżeczki pesto. Całość dobrze wymieszaj. Palce lizać!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawe:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na pewno wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię pesto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !