Przepis i sposób przygotowania na: TORT KOKOSOWY
KREM: zagotować mleko, cukier oraz margarynę. W śmietanie rozprowadzić mąkę oraz jajka po czym wlać na gotujące się mleko.
Placki przełożyć kremem.
Smacznego !!!
mąka | 30 dag. |
cukier | 15 dag. |
margaryna | 15 dag. |
jajko | 2 |
śmietana | 2 łyżki |
wiórki kokosowe | 15 dag. |
Krem: | |
mleko | 1 i 1/2 szkl. |
cukier | 1/2 szkl. |
margaryna | 1/2 szkl. |
śmietana | 1/2 szkl. |
mąka | 1 duża łyżka |
jajko | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: