Sposób przygotowania

Mięso umyj, osusz, natrzyj solą i mieloną papryką. Na dużej patelni rozgrzej olej, podsmaż udka z obu stron, przełóż razem z tłuszczem do dużego naczynia do zapiekania. wrzuć przekrojoną w poprzek główkę czosnku i gałązki tymianku. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Po 30 minutach dodaj pokrojone na ósemki jabłka i nektarynki. Piecz kolejne 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kokos987

    bardzo ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MAŁGORZATA79

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pysznie brzmi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !