Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z kapustą kiszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 1 kg
kapusta kiszona 1 kg
rodzynki 10 dkg
Śliwki kalifornijskie 10 dkg
rosołek 1 szklanka
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z kapustą kiszona

Pokrojone żeberka przyprawić przyprawami ,najlepiej na noc. Następnie włożyć do brytfanny, przykryć kapustą kiszoną i zalać ok. 1 szklanką rosołku, w kapustę wmieszać rodzynki i śliwki . Dusić po przykryciem ok 1,5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak