Sposób przygotowania

Kartofle ugotować i przetrzeć przez durszlak, wymieszać z kawałkiem masła i trzema surowymi jajkami, osolić i popieprzyć, dodać posiekaną pieczeń i nawet trochę mąki. Robić nie wielki kulki i maczać w jajku. Smażyć na maśle.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smaczne i szybkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !