Sposób przygotowania

Orzeszki , cukier i wodę wrzucamy na sucha patelnię i podgrzewamy aż orzeszki się oblepią .Następnie posypujemy cynamonem i mieszać nadal.Cukier powinien się rozpuścić . Zdejmujemy , wysypujemy na papier i rozłączamy orzeszki , które się ze sobą połączyły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowa przekąska ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jak widać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jak widać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    do chrupania idealne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !