Sposób przygotowania

Na dno słoika układamy koper, czosnek, marchewkę pokrojoną, trochę korzenia chrzanu, ziarenka gorczycy, ziele angielskie. Układamy warstwę ogórków. Dodajemy cebulkę, kilka plasterków marchewki. Znów warstwę ogórków. Na wierch ponownie koper. Zalewamy ostudzoną zalewą. Pasteryzujemy około 15 min. Smacznego !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Wygląda wyśmienicie!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dobry pomysł z tymi małymi cebulkami.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne są często daje do obiadu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    ALe ogórasy!! Palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubie takie ogórki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam - i do obiadku, i na kanapkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam - i do obiadku, i na kanapkę
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !