Sposób przygotowania

Grzyby myjemy i siekamy, wrzucamy na patelnię i smażymy, co jakiś czas mieszając. Doprawiamy do smaku. gdy płyn odparuje dodajemy sos sojowy i smażymy jeszcze ok 7-10 min. Na koniec posypujemy posiekanym koperkiem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować Twój przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !