Sposób przygotowania

W umytych cukiniach odciąć końce i wydrążyć srodki.Kabaczek skropić olejem i upiec, rozgnieść widelcem, ostudzić , wymieszać ze smietaną, posiekanymi piklami i dosmaczyć.Farszem napchać cukinie i wstawić na 20 minut do lodówki. Następnie wyjąć , pokroić ukosem w formie kromek i ułożyć na ruszcie. piec około 8 minut z kazdej strony , podawać cieple.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne! wypróbuję latem jak warzywa będą smaczniejsze i tańsze
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    kiedys musze wyprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super fajne:):)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Faktycznie,ciekawy przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kusząca propozycja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    genialne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    6niezłe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    to może być dobre
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie , ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajny przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !