Sposób przygotowania

Z pomarańczy wycisnąć sok i wymieszać go z oliwą.
Następnie gruszki pokroić na ćwiartki ( nie obierać) po czym zanurzać w oliwę i ułożyć na papierze do pieczenia posmarowanym oliwą.
Posypać je serem oraz skórką z cytryny oraz polać miodem i oprószyć pieprzem.
Wstawić do rozgrzanego piekarnika i piec do zarumienienia się gruszek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo fajne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    bardzo fajne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w takim zestawieniu nie jadłam , ciekawy smak....
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !