Sposób przygotowania

Do misy rozkruszyć drożdże a następnie wsypać cukier,
wlać mleko, następnie olej, roztrzepane
jajka, na końcu wsypać mąkę.
Przykryć np. ręcznikiem lub gruba ścierką i odstawić na ok. 2 godziny w ciepłe miejsce. Po upływie tego czasu wszystko mieszamy na jednolitą masę. Wylewamy ciasto na blaszke, posypujemy kruszonką i pieczemy w piekaniku rozgrzanym do 180 st.C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Najlepszy wychodzi mamie!:-))))
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    moja mama też takie dobre piekła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Doradco, jak to się stało że zostało dodane nie moje zdjęcie do tego przepisu???????
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    wyglada ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !