Składniki:
fasolka szparagowa | 50 dag |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
pieczarki | 30 dag |
majonez | 1 szklanka |
czosnek | 2 ząbki |
szczypiorek usiekany | 2 łyzki |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
bazylia | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 50 dag |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
pieczarki | 30 dag |
majonez | 1 szklanka |
czosnek | 2 ząbki |
szczypiorek usiekany | 2 łyzki |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
bazylia | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: