Sposób przygotowania

Przesianą wcześniej mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia. Margarynę ucieramy z cukrem oraz z żółtkami. Dodajemy do margaryny i cukru mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Dalej ucierając dodajemy oczyszczony mak. Wlewamy mleko. Na koniec dodajemy ubitą pianę z białek. Delikatnie mieszamy. Przelewamy do blaszki, pieczemy ok 45 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IlajEM

    Zajadam się takimi
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię te ciacha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takie ciasto lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    muszę zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ale pyszności;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !