Sposób przygotowania

Z margaryny, mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia, cukru pudru, jajek zagnieść ciasto. Podzielić na 2 części, jedną częścią wyłożyć blachę.Jabłka obrać pokroić w grube plastry, położyć na ciasto. Ugotować budyń( 3 szklanki mleka i 2 budynie śmietankowe). Gorący budyń wylać na jabłka , przykryć drugą częścią ciasta.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Piec w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    takie ciasta to mogę jeść cały czas
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    zjadłabym kawałeczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za nim
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    super są te Twoje ciacha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !