Sposób przygotowania

Ser camembert oprószyć przyprawą do grilla (bądź jakąkolwiek inną przyprawą, którą lubimy), obtoczyć w jajku i bułce. Uważamy, żeby skórka sera nie pękła, bo wówczas ser wypłynie na patelnię. Na rozgrzany olej wkładamy opanierowany serek i smażymy z obu stron na rumiano. Po usmażeniu wykładamy na papierowy ręcznik, aby osączyć tłuszcz. Najlepiej smakuje z sosem żurawinowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    nawet w tej chwili bym go zjadła :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale z chęcią bym zjadła! uwielbiam taki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też poproszę kawałek ,wygląda tak apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bosko wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    mmm na pewno dobre
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    lubimy taki serek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !