Sposób przygotowania

Mięso rozdrobnić w rozdrabniaczu, doprawić Kucharkiem. Zrobić ciasto jak na pierogi, wałkować cienkie placki, nożem kroić na kwadraty. Na każdym kłaść porcje mięsa i zlepiać brzegi Ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Podawać z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delikatne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne do barszczu i do rosołu!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !